fbpx
Сьогодні
17:27 20 Лют 2023

Шмигаль: під час розширеної зустрічі з Байденом порушили питання санкцій проти атомної галузі росії

Сьогодні, 20 лютого, під час розширеної зустрічі президента США Джо Байдена з президентом України Володимиром Зеленським порушили питання санкцій проти атомної галузі російської федерації і представників "Росатома".

Про це повідомив у телеграм-каналі прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, пише Рубрика.

"Історичний візит до Києва американської делегації на чолі з президентом США Джозефом Байденом – потужний сигнал підтримки українського народу", – прокоментував він неоголошений візит Байдена до Києва.

За словами Шмигаля, під час розширеної зустрічі Джо Байдена з президентом України Володимиром Зеленським порушили питання санкцій проти атомної галузі рф і представників "Росатома".

"Зосередив увагу президента США на трьох важливих реформах: антикорупційній, реформі правосуддя й реформі корпоративного управління. Цінуємо підтримку США в питанні швидкого відновлення. Вдячні за спрямування $1,5 млрд на цей напрямок і $1,1 млрд – на підтримку енергетики України й Молдови. Розраховуємо залучити цьогоріч на базі "фінансового Рамштайну" $17 млрд, аби відновити критичну інфраструктуру за принципом build back better", – йдеться у повідомленні.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: