fbpx
Сьогодні
08:48 15 Лют 2023

В окупованому Криму росіяни цілодобово спалюють загиблих у боях військових, – Генштаб

English version here

Мобільний крематорій. Фото: АРМІЯINFORN

Для того, щоб приховати втрати російської армії, у селі Красна Зорька, що на тимчасово окупованому півострові Крим, місцевий крематорій цілодобово спалює загиблих загарбників.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Facebook Генерального штабу ЗСУ.

"У районі населеного пункту Красна Зорька Сімферопольського району тимчасово окупованого Криму для приховування кількості загиблих противник застосовує спалювання. Біля місцевого крематорію спостерігається постійна черга військових автомобілів кількістю до 10 одиниць. Цими вантажівками окупанти привозять загиблих російських військовослужбовців та найманців", повідомили у військовому командуванні.

У Генштабі також зазначили, що кремація загиблих окупантів у Красній Зорьці здійснюється цілодобово. При цьому крематорій не надає послуги цивільним.

Нагадаємо, що за даними українських військових розвідників, російські загарбники через великі втрати у війні проти України активно використовують мобільні крематорії.

Так, для приховування кількості загиблих окупантів на території підприємства "Придніпровська Біотес" у місті Токмак Запорізької області російські загарбники облаштували мобільний крематорій.

Місцеві мешканці скаржаться на постійний трупний сморід у південно-східному районі міста, особливо вночі", повідомили у Генштабі.

Як писала Рубрика, минулої доби українські Збройні Сили успішно відбили атаки російської армії у районах понад 20 населених пунктів га Харківщині, Луганщині та Донецькій області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: