fbpx
Сьогодні
15:23 01 Лют 2023

Війська рф знову намагалися прорватися під Бахмутом на Донеччині, українські захисники атаку відбили

Укотре намагаючись прорвати позиції українських Сил оборони у районі донецького Бахмута, російські вояки зазнали невдачі.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України в Телеграмі, передає Рубрика.

"Ситуація стабільна – ведеться повсякденний артобстріл. Учора намагалися прорвати наші позиції. Але атака була відбита, а росіяни відступили – зараз більш-менш спокійно", повідомив у відео військовослужбовець ЗСУ Юрій.

Водночас українські бійці зауважують, що загарбники збавили динаміку наступу, порівняно з попереднім місяцем.

З іншого боку, підкреслюють наші військові, українська армія міцно тримає свої рубежі, придушуючи регулярні спроби піхоти рф на прорив.

Як писала Рубрика, речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий повідомив, що битва за Бахмут триває: загарбники продовжують тиснути, за добу поблизу міста ворожа армія зменшилася на 360 загарбників.

Нагадаємо, 31 січня Череватий повідомив, що за добу поблизу Бахмута відбулися 42 бойових зіткнення між українськими військами і російськими окупантами.

Як інформувала Рубрика, з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку понад 128 400 вояк, лише за минулу добу близько 900 загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: