fbpx
Сьогодні
12:37 26 Січ 2023

Росія створює склади за 80-120 км від лінії фронту, тому ЗСУ потрібні ракети більшої дальності, - ГУР

До того як російська армія перекине підкріплення та облаштує нові склади за 80-120 км від лінії фронту, Україні необхідно отримати ракети більшої дальності.

Про це повідомив представник головного управління розвідки Вадим Скібіцький  в інтерв'ю CNN, ГУР.

Воєнний розвідник зазначив, що російські загарбники почали перекидати військові вантажі по всій території рф. Також це відбувається і через Кримський півострів у південні області.

На цей час російські військові склади розташовані за 80-120 км від лінії фронту. Тому, щоб завдавати по них ударів, Україні потрібна артилерія більшої дальності.

Окрім того, далекобійна артилерія також потрібна для того, щоб Україна могла розпочати контрнаступ до того, як росія перекине підкріплення.

"Особливо зараз для формування потужних ударних угруповань потрібні танки, БМП, важке озброєння, яке дало б змогу швидко вести контрнаступ проти противника", підкреслив Скібіцький.

Нагадаємо, що директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс відзначає наявність проблем у армій і України, і росії на даному етапі війни, коли виснажливі бої ідуть за кожну сотню метрів.

Також у британській розвідці повідомили, що ситуація на українсько-російському фронті на цей момент перебуває у стані глухого кута, однак реально можливе локального просування російських військ навколо Бахмута.

До того ж Кремль, за даними Міноборони Британії, вбачає попереду період з імовірними ризиками збройних конфліктів і має намір розширювати армію, проте організувати таке розширення війська буде непросто.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: