fbpx
Сьогодні
09:44 21 Січ 2023

У британській розвідці вважають, що ситуація на фронті зайшла у глухий кут, проте можливі локальні просування

Фото: Євген Малолєтка

Ситуація на українсько-російському фронті на цей момент перебуває у стані глухого кута, однак реально можливе локального просування російських військ навколо Бахмута.

Про це пише Рубрика, посилаючись на звіт розвідки міноборони Британії станом на 21 січня.

"Останніми днями найзапекліші бої точилися у трьох секторах. На північному сході, поблизу Кремінної, Україна, ймовірно, досягла невеликих успіхів і успішно захистилася від російської контратаки", написано у повідомленні.

Окрім того, як вважають британські розвідники, у Донецькій області, на Бахмутському напрямку, російські та маріонеткові сили "Вагнера", ймовірно, відновлюють свої позиції в місті Соледар після його захоплення на початку тижня.

До того ж, на півдні, у Запорізькій області, обидві сторони зосередили значні сили. Вони проводили артилерійські перестрілки та сутички, але уникали широкомасштабних наступальних дій, додали в огляді британської розвідки.

Міноборони Британії раніше повідомляло, що один з двох основних шляхів постачання України до Бахмута зараз перебуває під зростаючим тиском.

Нагадаємо, німецька Федеральна служба розвідки (BND) стурбована високими втратами української армії в боях за місто Бахмут.

На секретному засіданні цього тижня вона повідомила депутатам у Бундестазі, що наразі українська армія щодня втрачає тризначну кількість солдатів у боях з російськими загарбниками.

Як писала Рубрика, також у британській розвідці припускають, що росія може використати у війні новітні танки Т-14.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: