fbpx
Сьогодні
09:05 23 Січ 2023

Житомирські "пункти незламності" отримали генератори, буржуйки та продукти харчування від Благодійного фонду BGV

English version here

17 січня Благодійний фонд BGV Геннадія Буткевича передав партію генераторів, буржуйок та продуктів харчування у «пункти незламності» міста Житомира, а також на підприємства критичної інфраструктури. Допомога була надана у рамках підписаного меморандуму про співпрацю між міською радою благодійним фондом.

Першими генератори отримали «пункти незламності» у ліцеї № 4 міста Житомира та дитячому садку №10 «Золота рибка». Це 30, 32 та 40-ка кВт станції, які допоможуть організувати безперебійну роботу зазначених «пунктів незламності» для підтримки людей в умовах тривалої відсутності електроенергії та для надання населенню базових послуг: електрики, мобільного звʼязку, інтернету, тепла та іншого. Такі пункти є абсолютно безкоштовними й цілодобовими.

Житомирські «пункти незламності» отримали генератори, буржуйки та продукти харчування від Благодійного фонду BGV

Ще 2 генератори від фонду BGV забезпечуватимуть безперебійну роботу системи автоматизації котелень у місті, системи управління та диспетчерської служби.

«Якщо зникає світло, ми стаємо «сліпі». Майже 50% котелень працює в автоматичному режимі, ми не можемо підтримувати цей автоматичний режим без наявності електричної енергії на серверних комп'ютерних системах», — зазначив директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин.

Окрім цього, за підтримки Благодійного фонду BGV двадцять «пунктів незламності» в місті відсьогодні були обладнані буржуйками для обігріву.

Житомирські «пункти незламності» отримали генератори, буржуйки та продукти харчування від Благодійного фонду BGV

Усього ж станом на сьогодні фонд Геннадія Буткевича закупив та передає 15 потужних генераторів, 40 буржуйок та 5 тон продуктів (круп) для організації якісної роботи «пунктів незламності» в обласному центрі Житомирщини.

Нагадаємо, що наприкінці року Житомирська міська рада та Благодійний фонд BGV підписали Меморандум про співпрацю. Двосторонній меморандум покликаний посилити взаємодію фонду та міськради задля економічної, соціальної та оборонної підтримки Житомира та області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: