fbpx
Сьогодні
11:29 28 Гру 2022

Благодійний фонд BGV Геннадія Буткевича та Житомирська міська рада підписали меморандум про співпрацю у 2023 році

English version here

27 грудня Благодійний фонд BGV Геннадія Буткевича та Житомирська міська рада підписали двосторонній меморандум про партнерство, метою якого є посилення співпраці задля економічної, соціальної та оборонної підтримки Житомирського регіону.

«З самого початку широкомасштабного вторгнення Благодійний фонд BGV підтримує громади Житомирщини: це доставка гуманітарної допомоги для населення, підтримка лікарень, набори для новонароджених, подарунки дітям, продуктові набори для людей похилого віку та багато іншого. Житомирщина є одним із головних фокусів роботи нашої організації. І сьогоднішній меморандум лише підтверджує той факт, що ця робота продовжиться,  буде системною, щоб оперативно реагувати на потреби міста і його мешканців» , — наголосила представниця Благодійного Фонду BGV Поліна Алдошина.

Благодійний фонд BGV Геннадія Буткевича та Житомирська міська рада підписали меморандум про співпрацю у 2023 році

Відповідно до меморандуму Благодійний фонд BGV Геннадія Буткевича власним коштом реалізує низку благодійних ініціатив у Житомирі, а саме:

  • Допоможе у підготовці та оснащенні пунктів незламності на території обласного центру для підтримки населення у період війни, а саме – забезпечить частину таких пунктів польовими кухнями, буржуйками, наметами, продуктами харчування.
  • Закупить потужні генератори для лікарень та пунктів незламності у місті (від 35 кВт до 120 кВт);
  • У межах гуманітарних проєктів забезпечить продовольчу підтримку міста та його мешканців – на початку 2023 року планується закупка та передача громаді великих партій продуктів харчування;
  • Реалізує соціальні проєкти, направлені на підтримку соціально незахищених верств населення;
  • Надасть допомогу військовим формуванням Житомирщини задля підвищення обороноздатності та мобілізаційної готовності як регіону, так і країни в цілому.

Зокрема 27 грудня у рамках першого етапу співпраці з Житомирською міською радою Благодійний фонд BGV передав громаді міста 700 кг продуктів тривалого зберігання, 10 бензинових генераторів та 12 дизельних теплових гармат для облаштування пунктів незламності у місті.

Благодійний фонд BGV Геннадія Буткевича та Житомирська міська рада підписали меморандум про співпрацю у 2023 році

«Сьогодні передаються генератори, теплові пушки, а також партія продуктів. Така співпраця буде на постійній основі. Ця допомога нам потрібна, щоб обладнати Пункти Незламності. Ворог, я впевнений, буде продовжувати наносити удари по енергетичній інфраструктурі. Ми повинні мати змогу обігріти людей, нагодувати, надати прихисток. Такі заходи і робота фонду BGV — це не тільки про генератори, теплові пушки та продукти, це про тепло людських сердець», — зазначив міський голова Сергій Сухомлин.

Благодійний фонд BGV Геннадія Буткевича та Житомирська міська рада підписали меморандум про співпрацю у 2023 році

Окрім цього, за ініціативи Геннадія Буткевича — засновника Благодійного фонду BGV та групи компаній BGV Group Management — на Житомирщині буде посилено взаємодію бізнесу з регіоном з метою розвитку підприємництва, створення робочих місць, а також для розвитку соціально-відповідальних проєктів, направлених на розвиток громади у пост-воєнний період.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: