fbpx
Сьогодні
10:56 19 Січ 2023

Дайте нам важку зброю і ми повернемо наше: Зеленський про деокупацію українських територій

English version here

Фото: ОПУ

Метою України у війні є повернення всіх окупованих російською федерацією територій, у тому числі пів острова Крим та Донбасу. Для цього необхідна важка зброя, хоча і зараз рф може вивести свої війська та зберегти життя тисяч росіян.

Про це пише Рубрика, посилаючись на заяву президента України Володимира Зеленського під час виступу в Давосі.

"Це не намір. Це наша земля. Наша ціль деокупувати всі наші території. Крим є нашою землею, Крим є нашою територією. Це наше море, і наші гори. Дайте нам важку зброю і ми повернемо наше", – сказав Зеленський.

Зі слів українського лідера, у рф ще є можливість вийти з цієї території, і з усіх, які вона окупувала з 2014 року.

"Тому, що ніхто не каже, що можна повернути відносини, але вони можуть зберегти життя своїх людей. Я не те що думаю про їх життя. Я вважаю, що це їх життя, суспільство і майбутнє", – додав Зеленський.

Нагадаємо, що Сполучені Штати не диктують Україні, які саме цілі її сили повинні вражати для захисту своєї суверенної території від російської агресії. І це також стосується Криму.

Зазначимо, що в плани українських військ входить звільнення всіх окупованих територій, включаючи Крим. Можливо, це відбудеться вже у 2023 році.

Глава розвідки України Кирило Буданов вважає, що Україна поверне тимчасово окупований Крим комбінованим шляхом – поєднанням військової сили та дипломатії.

Як писала Рубрика, Президент України Володимир Зеленський не зовсім впевнений у тому, що диктатор країни-агресорки володимир путін ще живий, і не розуміє з ким там, на росії, про щось розмовляти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: