fbpx
Сьогодні
19:46 12 Січ 2023

ЗМІ: ПВК "Вагнера" перевозить тіла своїх загиблих солдат в Україні за допомогою далекобійників

За допомогою звичайних далекобійників ПВК "Вагнера" перевозить тіла солдатів, які загинули у загарбницькій війні проти України.

Про це пише Рубрика з посиланням на "Обережно, новини".

Повідомлятись, що такі замовлення з'являються на профільних біржах практично щодня.

"Вага – 6 тонн, обсяг 82 кубометри. Вантаж 200", – таке замовлення знайшли журналісти на одній із російських бірж вантажоперевезень.

Повідомляється, що замовлення потрібно забрати завтра у Ленінському районі Ростова-на-Дону, а потім доставити до підмосковної Балашихи. На карті біржі кінцевою точкою вказано адміністрацію балашихинського округу.

Журналісти пишуть, що за таку роботу дають 60 тисяч рублів "готівкою та без торгу". Серед вимог до автомобіля – рефрижератор, вантаж упакований у "суцільнометалеву оболонку".

Повідомляється, що замовлення розмістила ростовська фірма "Дисавтотранс", вся діяльність якої пов'язана з вантажоперевезеннями. Але, як зазначають журналісти, це лише посередник, оскільки замовлення компанія отримує від третьої особи, а потім розміщує на біржі.

У компанії зазначають, що цинкові вантажі з'являються "майже кожного дня". Приймати його потрібно зі складу, розвантажувати на склад. Оплата за роботу дається до вивантаження – "безготівкою ніяк".

При цьому вантаж їде без супроводу, але на постах проблем не повинно бути – дають супровідні документи з моргу.

"Взагалі, це, напевно, якесь оборонне замовлення. Це вагнерівці", – заявляють в організації, двічі підтвердивши, що замовником виступає ПВК "Вагнера".

Також наголошується, що такі замовлення розбирають досить швидко.

Довідка

Нагадаємо, речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Черевий повідомляв, що росія зосередила у Соледара найкращі підрозділи ПВК "Вагнера".

Зауважимо, що серед "вагнерівців", які воюють в Україні, лише 20% контрактників. Решта – ув'язнені.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: