fbpx
Сьогодні
16:34 05 Січ 2023

У Запорізькій області окупанти два тижні як закрили для людей "коридор життя"

По дорозі із Василівки до Запоріжжя, на підконтрольну Україні територію Запорізької області, російські загарбники за два тижні пропустили лише одну людину.

Про це розповів начальник Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух під час брифінгу в Медіацентрі Україна, пише Рубрика.

Наразі ворог не дозволяє людям залишати тимчасово окуповану територію Запорізької області через так званий "коридор життя".

Він наголосив: "Основний напрямок, який у нас працював, — цей "коридор життя" між Василівкою і Запоріжжям в селі Кам'янське, — він закритий. За минулу добу пройшла одна людина, керівник одного з освітніх закладів, якого, як він стверджує, змушували колаборувати.

Він відмовлявся, його привезли та висадили в Василівці, і він пішки йшов 15 кілометрів до Кам'янського. Це єдина людина, яка за останні майже два тижні змогла вийти з окупованих територій. Для всіх інших закритий шлях".

Старух розповів, що окупанти виставляли обмеження до 15 січня, проте наразі немає ознак того, що коридор відкриють і люди зможуть виїхати.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: