fbpx
Сьогодні
09:58 31 Гру 2022

Звільнення Кремінної на Луганщині послабить позиції російських військових під Бахмутом, - Гайдай

Фото: kremrada.gov.ua

Якщо українським захисникам вдасться звільнити Кремінну, то це відкриє для ЗСУ два напрямки та дозволить вдарити по росіянах, які атакують Бахмут.

Про це повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай під час телемарафону.

"Тут перебільшити важливість не можна, тому що два напрямки відкриваються (з Кремінної – ред.).

Один – це на Старобільськ, і це буде деокупований логістичний центр Луганщини. І потім вже дуже важко ворогу буде переміщувати якісь резерви чи техніку, чи особовий склад, тому що зі Старобільська вогневим контролем можна тримати всі дороги.

Ну і другий напрямок – це Рубіжне – Сєвєродонецьк. Це допоможе розбити оце угрупування, яке постійно штурмує Бахмут", підкреслив Гайдай.

Раніше, очільник області повідомляв, що українські захисники за минулий тиждень просунулися у напрямку міста Кремінна у Луганській області.

Нагадаємо, що з початку російської агресії, українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку майже 106 тисяч вояк, лише за минулу добу близько 700 загарбників.

Як писала Рубрика, минулої доби Збройні сили України збили 10 іранських безпілотників та на Донбасі успішно відкинули ворожі атаки в районах 15 населених пунктів.

Також, у Луганській області Сватівського району Збройні сили звільнили від російських агресорів селище Новоселівське: загарбників вибили під час вдалого штурму українських військових. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: