fbpx
Сьогодні
09:11 31 Гру 2022

На Луганщині ЗСУ штурмом звільнили Новоселівське та захопили полонених, – ОВА

Фото: КРАКЕН

У Луганській області Сватівського району Збройні сили звільнили від російських агресорів селище Новоселівське: загарбників вибили під час вдалого штурму українських військових.

Про це пише Рубрика, посилаючись на пресслужбу Луганської обласної військової адміністрації..

У адміністрації повідомили що в операції звільнена села, зокрема, брали участь спецпідрозділ KRAKEN та 92 окрема механізована бригада ЗСУ.

"Силами штурмових груп, при підтримці артилерії та важкої техніки спецпідрозділу KRAKEN та сил 92-ї ОМБр, здійснено вогневий наліт на окуповане на той час селище Новоселівське Луганської області", – наголосили в повідомленні.

Також в ОВА додали, що під час штурму ворога було вибито з цього населеного пункту.

Чиновники підкреслили, що російські підрозділи зазнали втрат у техніці та особовому складі. А частина окупантів потрапили в полон.

Наразі селище Новоселівське контролюється українською армією.

Довідка

Згідно з останнім переписом, населення Новоселівського становило 736 осіб. Воно входить до Коломийчиської об'єднаної територіальної громади Сватівського району Луганської області.

Нагадаємо що операція ЗСУ зі звільнення Луганської області триває. За даними голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, є ознаки, що росіяни залишають місто Кремінна.

Гайдай також пояснював, що після звільнення Старобільська Україна зможе зброєю діставати до будь-якої дороги, яка має логістичне значення для рф.

Як писала Рубрика, минулої доби Збройні сили України збили 10 іранських безпілотників та на Донбасі успішно відкинули ворожі атаки в районах 15 населених пунктів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: