fbpx
Сьогодні
13:46 25 Гру 2022

У Офісі Президента відреагували на закид Путіна щодо нової причини початку війни

Фото: ОПУ

Диктатор російської федерації володимир путін регулярно придумує нові причини початку війни в Україні. Подоляк закликав лідера рф почати повертатись до реальності.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Twitter радника голови Офісу президента Михайла Подоляка.

Як писала Рубрика, диктатор країни-агресорки володимир путін дотримується політики, в основі якої війна в Україні нібито спрямована на "розтягування історичної росії".

"Поділяй і владарюй. Ось вони (опоненти – ред.) завжди намагалися це зробити, намагаються це зробити і зараз. А наша мета в іншому – в об'єднанні російського народу", – сказав путін в ефірі програми "Москва. кремль. путін".

Подоляк зазначив, що саме росія одноосібно напала на Україну. Саме вона продовжує вбивати наших громадян.

І путіну вже пора повернутися до реальності. Оскільки, жодних інших "країн, мотивів та геополітики" не існує.

"Росія не хоче переговорів, але намагається уникнути відповідальності. Це очевидно, тому ми рухаємося до трибуналу", – додав радник голови Офісу президента.

Нагадаємо, що Михайло Подоляк також нещодавно різко висловився про так звані "мирні" ініціативи росії після того, як вона жорстоко обстріляла Херсон.

"Нагадаю тим, хто пропонує взяти до уваги "мирні" ініціативи путіна/Лаврова: саме зараз росія "веде переговори", вбиваючи херсонців, знищуючи Бахмут, руйнуючи мережі Київа/Одеса, катуючи мирних мешканців Мелітополя… Росія хоче безкарно вбивати. Чи дозволимо їй це?", – пише Подоляк.

Довідка

Як писала Рубрика, вранці 24 грудня російські війська обстріляли центр Херсона. Загинули 10 людей, поранення дістали 55, 18 з них перебувають у тяжкому стані.

Загалом, унаслідок обстрілів з боку російських агресорів сьогодні постраждали 68 мешканців Херсонської області.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на черговий теракт, який влаштувала росія проти мирних жителів Херсона. Глава держави показав фотографії із загиблими, зазначивши, що світ має бачити, яким злом є росія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: