fbpx
Сьогодні
21:07 25 Гру 2022

Іран цинічно висловив вдоволення "ефективністю" своїх безпілотників

Фото: GettyImages

Вищий генерал Ірану Мохаммад Багері цинічно похизувався, що використання іранських дронів в війні рф проти України свідчить про те, що Тегеран є ключовим гравцем у галузі безпілотників.

Про це повідомляє Sky News.

Генерал-майор Багері зазначив: "Сьогоднішнє створення світом атмосфери зарозумілості (мова на США та їх союзників – ред.) щодо використання іранських безпілотників у війні в Україні є частиною психологічної війни противника".

В останні місяці російські війська все частіше використовують безпілотники іранського виробництва для бомбардування України. Саме це й спонукало Багері висловити своє вдоволення щодо ефективної роботи їхніх безпілотників в цій війні.

"Крім того факту, що багато з цих тверджень можуть бути неправдивими, це, по суті, свідчить про ефективність, важливість і високий рейтинг Ісламської Республіки в області безпілотників", – додав він.

Довідка

Іран раніше заперечував постачання безпілотників росії для використання в Україні, проте в листопаді заявив, що продав зброю москві до початку вторгнення.

22 грудня МЗС Ісламської Республіки Іран спростував звинувачення у військовій підтримці росії та погрожував Україні та особисто президенту країни Володимиру Зеленському.

росія та Іран будують новий трансконтинентальний торговий маршрут на 3 тисячі кілометрів, який дозволить їм менше залежати від іноземних санкцій.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: