fbpx
Сьогодні
Відео 10:21 24 Гру 2022

Українські десантники під окупованим Луганськом знищили позицію і боєприпаси окупантів

Фото: GettyImages

Українські військові завдали удару по позиції російських військових на Луганському напрямку. Внаслідок ураження здетонував і боєкомплект загарбників.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм Міністерства оборони України.

"На відео зафіксовано бойову роботу воїнів 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України в одному з районів Луганської області.

За допомогою ударного дрону, було нанесено ураження по живій силі противника. А згодом артилеристи-десантники остаточно знищили позицію російських окупантів та боєкомплект (на відео зафіксовано його детонацію)", наголошують у повідомленні.

Нагадаємо, також, за даними Генштабу, через значні втрати окупаційна влада продовжує перепрофілювати лікарні Луганської області у військові госпіталі.

Так сталося з місцевими медзакладами в Біловодську та Марківці.

За даними Генштабу, 19 грудня в місті Старобільськ до хірургічного відділення районної лікарні, яке облаштоване під військовий шпиталь, привезли близько 100 поранених військовослужбовців противника.

Як писала Рубрика, ЗСУ за минулу добу знищили ще 480 окупантів та збили вісім ворожих БПЛА. Від початку повномасштабного вторгнення втрати рф становлять 101430 військових вбитими.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: