fbpx
Сьогодні
12:39 15 Гру 2022

Новорічне припинення вогню: Генштаб розповів, чи можливе перемир'я на свята

Фото: Телеграм/ Сергій Гайдай

Коли російська федерація виведе свої війська за межі української суверенної території, то тоді і відбудеться припинення вогню в Україні.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов під час брифінгу в Military Media Center.

Журналісти запитали у бригадного генерала, чи можливе "тимчасове припинення вогню на Новий рік".

"Я вважаю, що повне припинення вогню з нашого боку буде лише тоді, коли жодного окупанта не залишиться на нашій землі", зазначив Громов.

Нагадаємо, що бригадний генерал також повідомив, що ймовірність повторного нападу держави-агресора росії з території Білорусі є низькою.

Довідка

12 грудня у зверненні до лідерів G7 Зеленський заявив, що росія могла б розпочати виведення своїх військ із території України на Різдво і так показати свою здатність відмовитись від агресії.

Як писала Рубрика, прессекретар президента росії Дмитро Пєсков заявив, що про виведення російських військ з України на Різдво "не може бути й мови".

Секретар РНБО Олексій Данілов після пропозиції президента України до росії виводити війська до свят, пояснив, що влада розуміє, що цього не станеться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: