fbpx
Сьогодні
Фото 12:41 10 Гру 2022

Голлівудську зірку Ван Дамма зустріли на заході України: актор побував у клініці Ужгорода

Фото: Associated Press

Американський актор Жан-Клод Ван Дамм неочікувано прибув на захід України, де відвідав одну з ужгородських приватних клінік.

Про це повідомляє ТСН.

Зазначили, що візит актора до клініки в Ужгороді медики підтвердили. Проте деталі приїзду до них відомої зірки розповідати відмовилися. За їхніми словами, сам Ван Дамм заборонив їм розголошувати будь-які подробиці.

Та з власних джерел ТСН дізналася, що до лікарні 62-річний Жан-Клод Ван Дамм навідався через погане самопочуття.

Мета його візиту до України та подальший маршрут голлівудської зірки – наразі невідомі.

Зазначимо, що окрім гарної медицини до України Жана-Клода Ван Дамма також ваблять жінки. Зокрема, понад 11 років голлівудський актор зустрічається з українкою Альоною Каверіною.

Жан Клод Ван Дамм

І це при тому, що артист останні 23 роки офіційно одружений з культуристкою Гледіс Португез. До коханої в Україну актор неодноразово приїжджав і проводив з нею тут гарно час.

2020-го року Ван Дамм прилітав до Києва разом з Каверіною, де знімався у серіалі від Netflix "Останній найманець" (The Last Mercenary).

Жан Клод Ван Дамм

А щодо того, що тепер артист не хоче афішувати свій приїзд до України, цілком можливо, що це пов'язано з його дружбою з російським диктатором путіним. Окрім того, Ван Дамм перебуває у гарних стосунках зі скандальним главою Чечні Рамзаном Кадировим.

На повномасштабну війну в Україні, яку розв'язала росія проти нашої країни Ван Дамм відреагував лаконічним постом у Facebook, в якому написав: "Бажаю миру всьому світу".

Рубрика:
Події Шоу-біз

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: