fbpx
Сьогодні
11:44 08 Гру 2022

На Київщині створять реабілітаційний хаб для українських військових: як працює це рішення

English version here

Надсучасний хаб буде побудовано з використанням енергозберігаючих та енергогенеруючих технологій у місті Макарів Київської області. 

Про це повідомляє Рубрика

У чому проблема?

В Україні триває війна. На фронті щодня українські військові отримують різні поранення. Багато захисників вже втратили кінцівки та потребують якісної реабілітації. 

Яке рішення? 

Арт-проєкт "RANA UA" розпочав збір коштів на побудову інноваційного реабілітаційного хабу "ЗАХИСНИК" для військових з ампутаціями кінцівок. Відомі українські митці виставлять свої твори та особисті речі на благодійній аукціон. Отримані кошти вони віддадуть на побудову хабу.

До арт-проєкту вже доєдналися: Ольга Сумська, Євген Хмара, Міла Нітіч, Інна Силантьєва, Юлія Островська, Анатолій Криволап, Сергій Конюшок та інші. 

На Київщині створять реабілітаційний хаб для українських військових

Як це працюватиме? 

Хаб побудують з використанням енергозберігаючих та енергогенеруючих технологій у місті Макарів Київської області. На його території будуть облаштовані: сучасні фермерські господарства, виробництво м'ясо-молочної продукції, власні крамниці, музей, кінотеатр, заклади харчування та інша інфраструктура.

Під час перебування у реабілітаційному центрі військові матимуть змогу пройти перекваліфікацію, отримати нову професію, прослухати мотивуючі лекції від представників великого та середнього бізнесу та отримати роботу на їх підприємствах.

Родина зможе відвідувати свого захисника в будь-який час, для цього будуть створені відповідні умови.

Після перебування у реабілітаційному центрі кожен військовий отримає досвід ведення бізнесу і зможе розпочати власну справу або використати франшизу "ЗАХИСНИКА" в інших регіонах України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: