fbpx
Сьогодні
14:14 09 Лис 2022

Не лише Іран: розвідка назвала країни, які погодилися допомагати росії

Фото: Finbalance.com.ua

Казахстан та Узбекистан допомагають росії обходити санкції. РФ також зверталася не лише до Ірану допомогти їй у веденні війни проти України, а й до Китаю та КНДР

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький в інтерв'ю La Repubblica.

"Вони також зверталися до Китаю та Північної Кореї, можливо, до Киргизстану, за поставками зброї, зокрема куль для РСЗВ – "Смерч" і "Ураган".

Є країни, такі як Казахстан і Узбекистан, які допомагають Росії обходити санкції, продаючи їм американські та японські цивільні компоненти, необхідні для створення ракет", сказав представник ГУР.

Скібіцький наголосив, що у росії немає суперсучасної зброї, яку вона демонструє на військових парадах. За словами розвідника, це просто інсценізація. Москва не може сама виробляти високотехнологічну зброю, а тому звертається до інших країн.

Нагадаємо, за даними Sky News, росія передала Ірану готівку і захоплені в Україні зразки західної зброї в обмін на безпілотники, які використовує для ударів по Україні.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: