fbpx
Сьогодні
10:27 09 Лис 2022

У британській розвідці вважають, що росіянам не вдасться відкрити Кримський міст до вересня 2023 року

English version here

Фото: Т.me/informnapalm

Російські загарбники всіма силами намагаються відновити повноцінну роботу пошкодженого вибухом Кримського моста, але це навряд вдасться зробити до вересня 2023 року

Про це пише Рубрика, посилаючись на огляд розвідки Міноборони Великої Британії станом на 9 листопада.

У розвідці повідомляють, що 8 листопада російські агресори закрили автомобільну частину Кримського мосту, щоб встановити там заміну 64-метрового прольоту.

Але для повноцінного ремонту пошкоджених ділянок дороги там треба замінити ще три прольоти.

Окупаційна адміністрація Криму стверджує, що додаткові прольоти будуть встановлені до 20 грудня. Однак путіну відзвітували, що через роботи на іншій проїжджій частині дорожній рух буде перекритий до березня 2023 року.

Адже, там ще планується заміна пошкодженої ділянки залізничного мосту і відбуватиметься вона до вересня 2023-го. Хоча російський віцепрем'єр заявив, що терміни ремонту будуть прискорені.

Наразі на залізничній ділянці Керченського мосту відкрита одна колія. Проте рух залізничного транспорту залишається обмеженим. Ремонтні роботи будуть сильно залежати від погодних умов протягом зимових місяців.

Нагадаємо, раніше у росії заявили, що планують відновити так званий Кримський міст, який з'єднує територію рф та окупований півострів, до липня 2023 року.

У британській розвідці зазначають що вибух на Кримському мосту порушив матеріально-технічне постачання росії до окупованого Криму та півдня України. Це зменшило здатність загарбників переміщати військову техніку та солдатів у цей район залізницею чи дорогою.

Загалом пошкодження мосту, нещодавня атака на Чорноморський флот рф у Севастополі та ймовірний відхід окупантів із Херсона ускладнюють здатність російського уряду створювати картину "військового успіху".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: