fbpx
Сьогодні
21:14 09 Лис 2022

Квитки на потяг Київ-Варшава можна буде придбати тепер лише онлайн, - Укрзалізниця

Від 10 листопада Укрзалізниця здійснюватиме продаж квитків на потяг №67/68 Київ — Варшава тільки онлайн

Про це інформує Укрзалізниця.

Пресслужба повідомляє: "Укрзалізниця з 10 листопада переводить повністю в онлайн продаж квитків на найпопулярніший поїзд №67/68 Київ — Варшава, щоб завадити шахраям-спекулянтам і спростити доступ до квитків пасажирам".

Повідомляється, що почастішали випадки шахрайств – спекулянти перепродають квитки "з рук" чи в соцмережах. Виявлені підроблені проїзні документи.

Придбати квиток від завтра можна у телеграм-боті, додатку Укрзалізниці та Приват24.

Касири в ручному форматі квитки на цей потяг не продаватимуть.

Продаж квитків онлайн на напрямки Київ — Варшава та Варшава — Київ відкриватиметься о 08:00 за 20 діб до дати рейсу, щоб усі пасажири були в рівних умовах.

В Укрзалізниці роз'яснюють: "Не потрібно буде стояти в чергах та "полювати" на квитки, а в прозорому онлайн-каналі залізниця матиме можливість відстежувати та блокувати спекулянтів".

Для групових замовлень створено спеціальний онлайн-канал замовлень, а офіційні делегації, запити від дипломатичних та державних установ обслуговуватимуться виключно у відповідній спеціалізованій касі.

Повернення квитків варшавського напрямку, придбаних онлайн, можливе лише в претензійному порядку в касах вокзалу: "Це дозволяє припинити масовий викуп квитків через запрограмовані "боти".

Відтепер при поверненні через касу квитки повертатимуться в загальний квитковий пул, доступних для всіх онлайн.

У пресслужбі додали: "Кількість квитків, які можна придбати на поїзд Київ — Варшава — Київ онлайн в одні руки, буде обмежена 4 квитками на одне замовлення. Бот-акаунти користувачів, які автоматично бронюють серії квитків одночасно, будуть блокуватись нашою IT-системою автоматично та незворотно".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: