fbpx
Сьогодні
11:24 08 Лис 2022

Клуб "Динамо" передав свій прибуток від матчу з "Евертоном" на ремонт лікарні в Чернігові

Фото: "Динамо"

У Чернігові на ремонт лікарні було перераховано кошти від футбольного клубу "Динамо (Київ)", які були зібрані на матчі з "Евертоном" в Ліверпулі ще 29 липня в рамках благодійного турне Match For Peace! Stop The War!

Про це пише Рубрика, посилаючись на офіційний сайт "Динамо".

"Прибуток від матчу в розмірі 250 тис. фунтів стерлінгів перерахований до фандрейзингової платформи UNITED24 та буде використаний для відновлення зруйнованого відділення Чернігівської міської лікарні №3.

Чернігівська міська лікарня №3, попри пошкодження внаслідок воєнних дій, продовжує надавати медичну допомогу пацієнтам і потребує відновлення відділення рентгенології, зруйнованого російськими обстрілами", наголошують у повідомленні.

Нагадаємо, що у жовтні ФК "Динамо" (Київ) та UNITED24 підписали меморандум про співпрацю.

Відбудова лікарні в Чернігові стане першим проєктом UNITED24 з відновлення соціальної інфраструктури, реалізованим у партнерстві з "Динамо".

Зазначимо, що у Чернігівській області російські загарбники залишили після себе понад 8 тисяч зруйнованих чи пошкоджених будівель. Понад 90% – це житло. Розбиті 33 мости та переходи, пошкоджено більш як 1100 км автомобільних доріг.

Нагадаємо. що відомий на весь світ український футболіст Андрій Шевченко разом із UNITED24 розпочали відбудову стадіону в Ірпені, який був зруйнований під час окупації російськими військами Київщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: