fbpx
Сьогодні
22:45 19 Жов 2022

Олександр Усик приєднався до фандрейзингової платформи UNITED24

English version here

18 жовтня абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі, чемпіон світу у суперважкій вазі Олександр Усик став амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24. Він зосередиться на підтримці напряму «Відбудова України». Про це оголосили під час онлайн-бесіди з Президентом України Володимиром Зеленським.

Глава держави подякував чемпіону за підтримку і долучення до глобальної ініціативи, яка сприяє збору коштів на підтримку держави.

«Ти – переможний символ України, а сьогодні для України найважливіше, щоб на будь-якому полі бою, на фронті, у спорті, в дипломатії були кроки вперед. А вперед – це тільки переможні кроки. Вони дуже мобілізують суспільство і дуже мотивують всіх нас боротися за Україну. Кожного на своєму фронті», — сказав Володимир Зеленський. 

Олександр Усик приєднався до фандрейзингової платформи United24

Усик підтримує Україну від початку повномасштабного вторгнення: наприкінці лютого він вступив до лав тероборони, у вересні представляв країну на міжнародній арені й захистив титули чемпіона світу у важкій вазі за версіями WBO, WBA Super, IBF, IBO у поєдинку проти британця Ентоні Джошуа. Відтепер Олександр допомагатиме відбудовувати українські міста, що зазнають руйнувань від ракет та дронів-камікадзе. Насамперед він зосередиться на відбудові Київської області, дe вже втілює інфраструктурні проєкти. 

20 жовтня у Лос-Анджелесі, в знаменитому готелі Беверлі-Хіллз, відбудуться благодійний вечір та аукціон, організовані Usyk Foundation. Деякі з лотів надасть UNITED24.  

«Я з радістю долучаюся до платформи, заснованої президентом Зеленським, — говорить Олександр Усик. — Ми маємо об'єднувати зусилля, щоб доносити правду до світової спільноти й посилювати підтримку України. Подію 20 жовтня відвідають багато відомих людей, тож я сподіваюся, ми зможемо зробити великий збір, щоб допомогти українцям, які постраждали від війни».

Олександр Усик приєднався до фандрейзингової платформи United24

У складі UNITED24 Усик приєднається до своїх колег по спорту Андрія Шевченка та Еліни Світоліної, музикантів гурту Imagine Dragons, креативного директора Balenciaga Демни та американських акторів Лієва Шрайбера, Барбри Стрейзанд і Марка Гемілла, який нещодавно став першим амбасадором «Армії дронів». 

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: