fbpx
Сьогодні
19:55 30 Жов 2022

В Україні запустили платформу "ДроваЄ" для онлайн-замовлення дров

Державне агентство лісових ресурсів України запустило інтернет-магазин "ДроваЄ", де можна придбати дрова онлайн.

На сайті представлені асортимент українських лісгоспів, ціни на продукцію та адреси підприємств для самовивозу дров. Також можна зробити й онлайн-замовлення.

Як замовити

  • Увійти до системи за допомогою BankID.
  • Обрати постачальника та вказати зручне для себе розташування: система запропонує найближчих постачальників дров. Не всі лісгоспи пропонують доставку, тому також пропонується доставка через посередників.
  • Після вибору лісгоспу потрібно обрати із запропонованого переліку тип дров та їхню кількість. За один рік кожен громадянин має можливість замовити 15 м³ дров.
  • Очікувати підтвердження замовлення від постачальника.
  • Після підтвердження здійснити оплату в особистому кабінеті.

🔸 Після отримання замовлення постачальник зв'язується з Вами для уточнення деталей. Потім Вам стає доступна функція онлайн оплати замовлення в особистому кабінеті.

Якщо Вам потрібна доставка дров – представник лісгоспу узгоджує з Вами її вартість з урахуванням логістики. Після цього в особистому кабінеті стане доступна функція онлайн-оплати послуги «Доставка».

Під час отримання дров Ви маєте пред'явити документи, які посвідчують особу та РНОКПП особи, яка оформлювала замовлення.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: