fbpx
Сьогодні
20:37 22 Жов 2022

Зеленський заявив, що світ має пояснити росії, що на неї чекає у разі ядерного удару по Банковій

Фото: ОПУ

Президент Володимир Зеленський переконаний, що росія має отримати від світу попередження про удар по центру прийняття рішень в рф у тому випадку, якщо росія завдасть ядерний удар по Банковій.

Про це Зеленський сказав в інтерв'ю канадським телеканалам CTV та CBC, пише УП.

"Що стосується використання ядерної зброї, окрім атомної станції (ЗАЕС – ред.), я наведу приклад. Ми зараз сидимо і чуємо постійні заклики, що росія повинна зробити удар по центру прийняття рішень. Як повинен світ відповідати? Не важливо, Україна є країною НАТО чи ні. Це відбувається в Європі. Нікому не дозволено шантажувати як терорист.

Якщо меседж звучить, що буде удар по центру прийняття рішень, відповідь світу повинна бути наступна: "Дивись, якщо ти вдариш по Банковій, то буде удар там, де ти знаходишся, той, хто дає завдання вбивати людей. Якщо ти так зробиш, то через секунду, незалежно від результату твого удару, буде удар по прийняттю рішень в тебе, у твоїй державі", – сказав він.

Зеленський підкреслив, що Україна живе з таким сусідом, "який, окрім сили, нічого не розуміє".

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: