fbpx
Сьогодні
19:03 22 Жов 2022

На Херсонщині війська рф повністю залишили два населені пункти, - Генштаб

Російські загарбники повністю залишили населені пункти Чарівне та Чкалове, що у Херсонській області

Про це пише Рубрика посилаючись на Фейсбук Генштабу ЗСУ.

Військові зазначили. що також агресори евакуйовують з Берислава офіцерів та медичний персонал.

"Окремі підрозділи російських окупаційних військ продовжують залишати тимчасово окуповану територію Херсонської області. При цьому, почастішали випадки мародерства та грабежів місцевих жителів.

За наявною інформацією, противник повністю залишив населені пункти Чарівне та Чкалове, а з Берислава евакуйовано офіцерів та медперсонал", повідомили у Генштабі.

Мапа Херсонщини

Фото: Скріншот Dеерstatemap

Військові також наголосили, що збільшилася кількість випадків мародерства та протиправних дій у місті Херсон. Загарбники вилучають у місцевого населення автомобілі та намагаються залишити місто за допомогою паромної переправи в районі Антонівського мосту.

Крім того, продовжується практика розміщення підрозділів ворога в приміщеннях навчальних закладів на тимчасово окупованій території Запорізької області. При цьому триває освітній процес дітей місцевих жителів.

Нагадаємо, що окупаційна "влада" Херсонської області через "напружену ситуацію на фронті" наказала мешканцям терміново 22 жовтня полишити Херсон і переправитись на лівий берег Дніпра.

Як писала Рубрика, 20 жовтня повідомляли, що російські загарбники переміщують військову техніку та особовий склад з правого на лівий берег Дніпра на Херсонщині на тлі нещодавніх стрімких успіхів ЗСУ з деокупації області.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: