fbpx
Сьогодні
12:14 20 Жов 2022

У Франції адміністратор ресторану намагався вигнати двох українок зі словами "Хай живе путін!"

Фото: Ілюстративне

Менеджер паризького ресторану вигнав двох українських біженок із закладу зі словами "Viva Poutine"

Про це пише французьке видання BFM TV.

У свою чергу, як зазначають у виданні, працівник ресторану каже, що путіна не підтримує. У нього ці слова вихопилися через погрози українок.

У BFM TV розповідають, що українки мати Лариса і донька Меліса зайшли у паризьке кафе "Le Cozy Montparnasse", щоб випити чаю і зігрітися, бо на вулиці дощило.

Українські біженки подивились ціни на гарячі напої у меню та викликали офіціантку для консультації щодо цін.

"Ми пояснили офіціантці, що оскільки ми українські біженці, у нас скорочений бюджет і нам важливо знати, скільки нам це коштує", розповідає Меліса.

Однак офіціантка у грубій формі сказала жінкам, що в їхньому закладі українцям не раді. Українки вирішили покликати менеджера.

"Я думала, що він не знає, як співробітники взаємодіють із клієнтами в кафе. А він у відповідь почав кричати, що підтримує путіна і що вбивати український народ правильно", запевняє дівчина.

Відео емоційної промови менеджера на підтримку путіна виклав віце-президент Союзу українців Франції Володимир Когутяк.

Менеджер кафе сказав журналістам, що закричав "хай живе путін" після того, як отримав погрози від двох клієнток. Потім він вибачився, при цьому пояснив, що вчинив так через роздратування.

"Мені байдуже, чи вони українці, чи ні, ми приймаємо всіх, просто вони не хотіли нічого замовляти і витрачали час працівників, коли ресторан був повний", наголосив він.

Менеджер закладу вважає, що українки просто хотіли скористатися вбиральнею. Але в їхньому ресторані потрібно зробити замовлення перед тим, як потрапити до санвузла.

Працівник закладу сказав, що офіціантка кілька разів підходила до них після того, як вони сходили в туалет, щоб прийняти замовлення. Проте вони не хотіли їсти, а хотіли побути у кафе, тому що їм було занадто холодно.

Після оприлюднення відео, де працівник кафе славить путіна, заклад отримав купу негативних відгуків у соцмережах.

Українки запевняють, що "вони дійсно вперше стикнулися з такою ситуацією у Франції". Володимир Когутяк каже, що ніколи не чув про подібні факти в цьому паризькому закладі.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: