fbpx
Сьогодні
20:06 07 Жов 2022

Київська книгарня збирає мобільні бібліотеки для військових

Київська книгарня «Сяйво книги» запрошує українців долучитися до створення мобільних бібліотек для наших воїнів.

Про це повідомили організатори акції.

«Що відрізняє українського військового від окупанта? Правильно, наявність інтелекту. І тому дуже важливо підтримувати наших бійців не лише матеріально-технічним забезпеченням, а й допомагати із поживою для розуму», – йдеться в повідомленні.

«Ми хочемо, щоб в рамках цієї акції будь-яка книга, яку ми передамо на Схід нашим бійцям, стала символом того, що суспільство чекає на повернення кожного нашого героя. Ми чекатимемо, що сам боєць поверне прочитану книгу після війни. Це стане своєрідним символом життя та нашої культури, яка рятує навіть у найтемніші часи. Кожен українець, кожен наш боєць – це і культурна зброя також», – додають організатори.

Як долучитися до акції

  • Придбайте книгу із орієнтовного списку в крамниці «Сяйво книги» зі знижкою 20%;
  • вкладіть у книгу лист/листівку з добрими словами, побажаннями, своїми враженнями від книги, а за бажанням – свої контакти для подальшого листування.
  • передайте книгу до війська: перша партія вирушить на передову вже 14 жовтня.

Крім того, всі учасники акції отримують знижку 10% на наступну покупку. Збір книжок для українських воїнів триває до 30 листопада 2022 року.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: