fbpx
Сьогодні
21:48 05 Жов 2022

Американські спецслужби вважають, що за вбивством Дугіної стоїть українська влада, – ЗМІ

Фото: Московський державний університет імені Ломоносова

Американські спецслужби вважають, що вбивство Дар'ї Дугіної, дочки "ідеолога Путіна" Олександра Дугіна, було результатом таємної операції, проведеною кимось в українській владі.

Про це повідомляє The New York Times із посиланням на співрозмовників в американській розвідці.

Чиновники в США стверджують, що вони нічого не знали про підготовку такої операції, а якби і знали, то обов'язково відмовили б Україну він неї. Також вони переконують, що вже дорікнули українському керівництву за смерть Дугіної. Але, як пише видання, в українській владі заперечують свою причетність до вбивства.

В США припускають, що за ліквідацією Дугіної може стояти якась окрема частина української влади, і решта може бути не в курсі справи. Крім того, у Пентагоні скаржаться, що Україна не завжди ділиться з США своїми планами щодо війни проти росії.

Деякі американські чиновники вважають, що насправді метою української влади було вбивство не Дугіної, а її батька, Олександра Дугіна, який вважається ідеологом "рашизму" і "мозком путіна".

Виконавці, які підірвали авто з жінкою, думали, що вона сидітиме в машині разом з батьком.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: