fbpx
Сьогодні
Фото 13:18 04 Жов 2022

Ракетний обстріл Харкова: влучили в об'єкт залізничного транспорту

Фото: Телеграм/ Олег Синєгубов

У ніч на 4 жовтня по обласному місту Харків окпанти нанесли два ракетних удари

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Головне управління ДСНС України у Харківській області, Телеграм голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Нагадаємо, що одна ракета влучила у промисловий об'єкт у Холодногірському районі міста.

Вибухом зруйнована виробничо-складська будівля, у якій ще й виникла пожежа на площі 600 кв.м. У її гасінні приймали участь 3 пожежно-рятувальні підрозділи.

Друга ракета влучила в об'єкт залізничного транспорту у Новобаварському районі.

Одна з його будівель зруйнована вибухом. Там також трапилась пожежа. Її площа склала 80 кв.м. На місці події працювали 8 оперативних підрозділів ДСНС.

Харків, обстріл росією

Фото: Телеграм/ Олег Синєгубов

В ході пошуково-рятувальних робіт надзвичайники дістали з-під завалів тіло загиблої жінки. О 01:25 пожежу локалізували, о 04:25 – ліквідували.

За попередніми даними Синєгубова, по Харкову вдарили ракетами С300. Очільник області також підтвердив загибель 46-річної жінки.

Харків, обстріл росією

Фото: Телеграм/ Олег Синєгубов

Нагадаємо, що 3 жовтня близько 16:50, ракетного удару було завдано по лікарні у м. Куп'янську. Будівля зазнала часткових руйнацій. На 3-му поверсі закладу сталась пожежа на площі 20 кв.м.

Внаслідок обстрілу лікарні у Куп'янському районі загинув лікар-анестезіолог, а дві медсестри 53-х та 43-х років поранені.

Крім того, протягом доби, за інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, в Куп'янському районі з пораненнями госпіталізовано 63-річного чоловіка та дівчинку 9 років. Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

Харківські новини стежте тут

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: