fbpx
Сьогодні
22:57 22 Вер 2022

Дружина командира полку "Азов" просить пам'ятати про захисників, які лишаються в полоні

Дружина командира полку "Азов" Катерина Прокопенко закликала пам'ятати про тих захисників Азовсталі, які лишаються в полоні, і продовжувати боротьбу за їх звільнення.

Про це вона сказала під час пресконференції, присвяченої звільненню 215 "азовців" в російського полону.

"Я вірила і хочу, щоб інші жінки продовжували вірити. Наша боротьба за життя полонених ще не скінчилася. Багато жінок біля мене все ще чекають на своїх мужніх воїнів, вони борються і сподіваються, що вже скоро зможуть побачити своїх чоловіків, батьків, синів, братів. Перемога ще не остаточна. Ми чекаємо і боремося за всіх інших героїв", – заявила дружина Дениса Прокопенка.

Від імені родин повернених бійців Катерина подякувала за успішно проведену операцію Президенту Володимиру Зеленському, Головному управлінню розвідки, Офісу Президента, Міністерству закордонних справ та всім, хто брав участь у цій титанічній роботі.

Довідка

21 вересня в результаті обміну вдалося повернути з російського полону понад 200 українських захисників. Серед них – п'ятьох командирів полку "Азов", які перебуватимуть у безпечних умовах у Туреччині.

Натомість російській стороні повернули підозрюваного у державній зраді народного депутата Віктора Медведчука та ще 55 військових рф.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: