fbpx
Сьогодні
16:31 26 Сер 2022

Після ударів по авіабазах рф вирішила вивести свої літаки з Криму, — ЗМІ

English version here

Військове керівництво рф виводить свої літаки з тимчасово окупованого Криму.

Про це повідомляє Business Insider з посиланням на секретний звіт Північноатлантичного альянсу, який опинився у його розпорядженні.

Як повідомляється, таке рішення було прийнято після серії ударів по її авіабазах і складах з боєприпасами, які викликали серед мешканців півострова та російських військовослужбовців справжню паніку.

Внаслідок вибухів на військових об'єктах, достовірні причини яких не відомі й досі, ЗС РФ втратили близько десятка своїх літаків вартістю мільйони доларів, не кажучи вже про живу силу.

Нагадаємо, що морги та лікарні в Криму заповнені загарбниками, оскільки вбитих і поранених на півдні України військових рф звозять на окупований півострів.

Довідка

Останніми тижнями у Криму та Севастополі сталася серія вибухів. російська влада заявила про збиття безпілотників і роботу ППО, але жодних підтверджень цього не надала.

16 серпня сталися вибухи у Джанкойському районі окупованого Криму. Повідомлялося про вибухи на складах боєприпасів, трансформаторну підстанцію та пошкодження залізниці. Окупаційна влада заявила, що з району села Майське в Джанкойському районі евакуювали понад три тисячі жителів.

Українські активісти у Криму після вибухів на півострові поширюють листівки з координатами "наступних цілей" – зокрема й будівель, де розміщуються окупаційні адміністрації Криму.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: