fbpx
Сьогодні
12:55 19 Лип 2022

Міреінтеграції: В Україні відбулася чергова операція по поверненню ще 45 тіл загиблих захисників

Відповідно до норм Женевської конвенції на підконтрольну Україні територію повернули ще 45 тіл загиблих захисників

Про це пише Рубрика, посилаючись на пресслужбу Мінреінтеграції.

"Відбулася чергова операція з передачі тіл загиблих військових. Україна повернула тіла 45 своїх захисників", зазначили у відомстві.

Як повідомили у міністерстві, операція проводилась за співпраці уповноваженого зі зниклих безвісти Олега Котенка та силових структур України.

Нагадаємо, що 3 липня віцепрем'єрка – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомляла, що країні вдалося повернути тіла понад 400 загиблих протягом повномасштабної війни з росією.

Як повідомляла Рубрика, останній обмін тілами відбувся 28 червняу Запорізькій області. Повернули Україні тіла 46 загиблих захисників: 21 з них з "Азовсталі".

Як раніше писала Рубрика, 21 червня координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими повернув до України 35 тіл загиблих захисників в обмін на 50 тіл росіян.

14 червня у Запорізькій області відбулася чергова операція з обміну тілами загиблих військовослужбовців.

Україна повернула тіла 64 полеглих оборонців Маріуполя з "Азовсталі".

Як писала Рубрика, 4 червня стало відомо, що на лінії фронту у Запорізькій області відбувся обмін тілами загиблих військових між Україною та росією за формулою "160 на 160".

Читайте ежедневную хронику войны от "Рубрики" – все текущие новости этого времени обороны от российской агрессии собраны здесь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: