fbpx
Сьогодні
14:37 21 Чер 2022

Україні повернули тіла ще 35 захисників, обмін відбувся у Запорізькій області, – ГУР

Фото: Ілюстративне

Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими повернув до України 35 тіл загиблих захисників в обмін на 50 тіл окупантів

Про це інформує Рубрика, посилаючись на пресслужбу ГУР МО України, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Як повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, операція проводилася за співпраці уповноваженого щодо осіб, які зникли безвісти за особливих обставин, Головного управління розвідки Міністерства оборони, Служби безпеки України, Генерального штабу ЗСУ та інших силових структур України.

За якою формулою провели обмін, не уточнили.

"Процес повернення тіл загиблих українських бійців продовжується. Він відбувається відповідно до норм Женевської конвенції", зазначили управлінні розвідки.

Як наголосила пресслужба ГУР, полеглих українських героїв буде поховано з усіма військовими почестями.

Робота Координаційного штабу над поверненням усіх полонених українців триває.

Як повідомляла Рубрика, 14 червня у Запорізькій області відбулася чергова операція з обміну тілами загиблих військовослужбовців.

Україна повернула тіла 64 полеглих оборонців Маріуполя з "Азовсталі".

Як повідомляла Рубрика, 4 червня стало відомо, що на лінії фронту у Запорізькій області відбувся обмін тілами загиблих військових між Україною та росією за формулою "160 на 160".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: