fbpx
Сьогодні
09:17 14 Тра 2022

Британська розвідка заявила, що встановлення проросійського режиму на Херсонщині підкреслює провал цілей рф

Встановлення у Херсоні проросійської адміністрації лише підкреслює провал політичних цілей РФ в Україні

Про це, як пише Рубрика, інформують у розвідувальному огляді Міноборони Британії.

Як зазначили британські розвідники, встановлена росією військово-цивільна адміністрація Херсона оголосила, що попросить росію включити цей регіон до складу Російської Федерації.

У Міноборони Британії додали, що центральна частина початкового плану вторгнення росії з великою ймовірністю включала використання фальсифікованих референдумів для того, щоб взяти території України під свій контроль.

"Той факт, що росія досягла успіху лише у встановленні проросійського місцевого керівництва у Херсоні підкреслює провал вторгнення росії у досягненні прогресу в напрямку її політичних цілей в Україні" – повідомляють у огляді.

У розвідці додають, що якщо росія і зможе організувати референдум у Херсоні, то майже напевно підтасує результати для демонстрації того, що більшість хоче відокремлення від України.

"Жителі Херсонського регіону швидше за все продовжать демонструвати їх опозицію російській окупації", додали британські розвідники.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що росія продовжує зусилля щодо зміцнення свого гарнізону на захопленому острові Зміїний у Чорному морі.

А ще раніше, Британська розвідка заявила, що росія недооцінила опір України і тому це призвело до непосильних втрат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: