fbpx
Сьогодні
08:27 11 Тра 2022

Британська розвідка: Російська армія має мінімальний захист в Чорному морі після втрати крейсера "Москва"

Російсько-морські сили мають мінімальний захист в західній частині Чорного моря після втрати крейсера "Москва"

Про це інформує Рубрика, посилаючись на огляд Міноборони Британії у Твіттер.

Як заначили у британській розвідці, на острові Зміїний продовжуються бої, де російські війська намагається посилити свій слабко захищений гарнізон.

Як повідомили у відомстві, Україна вразила засоби протиповітряної оборони орків та судна постачання за допомогою безпілотників Bayraktar.

Через це кораблі постачання орків мають мінімальний захист у західній частині Чорного моря – після втрати ракетного крейсера "Москва".

Як зазначили у звіті, спроби російських загарбників посилити гарнізон на острові дають Україні більше можливостей для ведення бою з російськими військами та знищення техніки.

Якщо росія зміцнить свої позиції на острові за допомогою стратегічних крилатих ракет, ППО та берегової оборони, вона зможе домінувати у північно-західній частині Чорного моря, додали у британській розвідці.

Як повідомляла Рубрика, за даними британських розвідників, недооцінка українського опору і понесені через це втрати не дозволили путіну 9 травня оголосити про військові успіхи своєї армії в Україні.

"Недооцінка росією українського опору та планування за "найкращим сценарієм" призвели до очевидних оперативних невдач, не давши президенту путіну оголосити про значний військовий успіх в Україні на параді в День перемоги 9 травня", зазначають розвідники в огляді.

До того ж, у росії серйозно зменшилася кількість високоточних боєприпасів, тому вона використовує для бомбардувань застарілі ракети і бомби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: