fbpx
Сьогодні
21:42 01 Тра 2022

Зеленський розповів про переговори з Пелосі

Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський провів переговори зі спікером Палати представників США Ненсі Пелосі. Порушили питання підтримки нашій країні з боку Штатів та ленд-лізу.

Про це йдеться у зверненні президента.

Зеленський та Пелосі порушили питання оборонного постачання, макрофінансової допомоги, санкційної політики та взаємодії України та США.

"Обговорили конкретні напрямки, як може працювати ленд-ліз, щоб якнайбільше посилити нашу державу, щоб допомогти в боротьбі за свободу", – заявив президент.

А ще торкнулися питання посилення санкцій проти Росії, аби спонукати ворога до завершення війни.

Президент подякував Пелосі за підготовку пакету допомоги Україну у розмірі 33 млрд доларів.

"Для зміцнення нашої взаємодії та особисто щиру участь в захисті свободи – нагородив пані Пелосі орденом княгині Ольги", – відзначив президент.

Як писала Рубрика, президент США Джо Байден заявив, що запропонував Конгресу затвердити новий пакет реагування на агресію рф, який передбачає виділення 33 млрд доларів для підтримки України.

Як повідомляла Рубрика, Президент України Володимир Зеленський 1 травня провів зустріч зі спікером Палати представників Конгресу Сполучених Штатів Америки Ненсі Пелосі, яка прибула до нашої країни з візитом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: