fbpx
Сьогодні
16:12 01 Тра 2022

США будуть з Україною до перемоги, ми не зацікавлені у інших варіантах, - делегація Конгресу

Фото: Ukrinform

Сполучені Штати не зацікавлені у патовій ситуації чи поверненні до статус-кво. США з Україною, щоб перемогти

Про це заявив конгресмен Джейсон Кроу на брифінгу у Жешуві після візиту делегації Конгресу США до України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми маємо переконатися в тому, що українці мають все, що потрібно, аби перемогти. Ми побачили в останні два місяці їхню лють, їхню гордість, їхню здатність боротися і перемагати, якщо вони мають підтримку для цього", сказав він.

Кроу поінформував, що делегація обмінялася думками з Президентом Володимиром Зеленським і українським керівництвом про те, як найкраще надати військову підтримку.

Зокрема, як змінити природу підтримки, щоб постачати нову і більш просунуту зброю, як надавати боєприпаси, як тренувати українських бійців користуватися новими системами.

"Ми мали чудовий обмін думками, і я з нетерпінням чекаю повернення до Вашингтона і роботи з колегами, щоб втілити це в життя", підкреслив конгресмен.

"Президент Байден чітко заявив своїм останнім великим запитом – це історичний запит, який ми сильно проштовхуватимемо, і Конгрес США його прийме.

Тому сигнал дуже простий: ми не зацікавлені у патовій ситуації, ми не зацікавлені у поверненні до статус-кво. Сполучені Штати Америки тут, щоб перемогти. Ми стоятимемо з Україною до перемоги", підсумував Кроу.

Як писала Рубрика, президент США Джо Байден заявив, що запропонував Конгресу затвердити новий пакет реагування на агресію рф, який передбачає виділення 33 млрд доларів для підтримки України.

Як повідомляла Рубрика, Президент України Володимир Зеленський 1 травня провів зустріч зі спікером Палати представників Конгресу Сполучених Штатів Америки Ненсі Пелосі, яка прибула до нашої країни з візитом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: