fbpx
Сьогодні
13:03 30 Бер 2022

З Литви до України надійшов автопотяг із гуманітарним вантажем

English version here

У межах спільних гуманітарних ініціатив Командування об'єднаних сил Збройних Сил України з Литви до України прибув п'ятнадцяти тонний автопотяг з вантажем гуманітарного призначення.

За словами командувача об'єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, допомога складається з харчових продуктів довготривалого зберігання, а також засобів гігієни тощо.

"Після важливої роботи з розмитнення та сортування, цей вантаж у найкоротший термін буде направлено на потреби військового угруповання, що виконує бойові завдання на південно-східному напрямку", – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Командувач додав, що усі необхідні речі зібрали небайдужі люди з Польщі. Розмитнення, збір вантажу та підготовку заявок здійснили представники благодійного фонду «Міжнародна асоціація підтримки України» керівницею якого є Ольга Чуйко.

"Важливу підтримку у роботі надають українські перевізники, а саме президент «Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України» Леонід Костюченко", – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: