fbpx
Сьогодні
17:56 17 Бер 2022

Як волонтерить український бізнес: BGV Group доставила 1220 тонн гуманітарного вантажу з Європи та постачає продукти ЗСУ

English version here

З початком широкомасштабного вторгнення росії в Україну волонтери та бізнес оперативно згрупувалися для формування надійного тилу та підтримки економічного фронту в країні. Активну позицію зайняла і компанія Геннадія Буткевича BGV Group Management.

Компанія BGV залишається в Україні та продовжує свою діяльність: більшість команди продовжує забезпечувати операційну діяльність інвестиційних проєктів групи, частина працівників приєдналася до ЗСУ або вступила до лав тероборони для захисту країни, а окрема ініціативна група об'єдналася у волонтерську команду для організації та координації регулярних поставок гуманітарної допомоги в Україну. За результатами роботи волонтерів BGV спільно з партнерами та за сприяння Офісу Президента і КМДА cтаном на 15 березня:

  • В Україну вже доставлено 61 вантажівку з гуманітарною допомогою. Це 1220 тонн товарів першої необхідності, ліків, питної води в пляшках, дитячого харчування, засобів особистої гігієни, одягу, кормів для домашніх тварин та іншого. Зокрема, 44 фури вантажу — це допомога найбільших мереж магазинів у Європі — Rossmann та Lidl, які охоче підтримують Україну.
  • Також найближчими днями з Європи на склади України прибудуть ще 11 вантажівок загальною вагою 220 тонн гуманітарних продуктів та товарів для українців.

1220 тонн гуманітарного вантажу з Європи та постачання продуктів ЗСУ – чим займається волонтерська команда BGV

Засновник BGV Group Management Геннадій Буткевич ділиться: «Уся наша команда від початку війни стала єдиним фронтом на захист України. Ми не розбіглися хто куди, а почали системно допомагати країні і її людям йти до перемоги, день за днем. Ми робимо те, що нашій менеджерській команді вдається найкраще — шукаємо, домовляємося, організовуємо юридичний супровід, координуємо міжнародну доставку та локальну дистрибуцію. BGV Group Management уже виділила майже 1,8 млн гривень для безперебійної доставки гуманітарної допомоги в Україну від наших іноземних партнерів. І ми вважаємо, що в історії нашої компанії — це найважливіша «інвестиція», в якій кожна гривня для перемоги».

1220 тонн гуманітарного вантажу з Європи та постачання продуктів ЗСУ – чим займається волонтерська команда BGV

Ритейл-команда BGV Group Management забезпечує роботу найбільшої в Україні мережі магазинів формату «біля дому». Працівники КОЛО у режимі 24/7 працюють над оптимізацією логістики та безперебійним постачанням товарів у магазини, щоб вчасно та у повному обсязі забезпечувати клієнтів продуктами першої необхідності.

Також мережа КОЛО активно співпрацює зі Збройними силами України та територіальною обороною для забезпечення військовослужбовців харчовими продуктами та засобами гігієни. Протягом двох тижнів команда КОЛО передала захисникам: 20 тис. упаковок кондитерських виробів, 2,3 тис. консервів, 8,4 тис. пляшок води та солодких газованих напоїв, 19 тис. упаковок круп та каш швидкого приготування, а також 13,5 тис. засобів гігієни.

1220 тонн гуманітарного вантажу з Європи та постачання продуктів ЗСУ – чим займається волонтерська команда BGV

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: