fbpx
Сьогодні
17:27 02 Бер 2022

Засновник BGV Group та співвласник корпорації "АТБ" Геннадій Буткевич встав до лав тероборони

English version here

Український бізнесмен, співвласник корпорації "АТБ" та засновник групи компаній BGV Group Management виступив з заявою, закликавши своїх співробітників ставати на захист Батьківщини. 

24 лютого Росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, розв'язавши тим самим війну. Відтоді Україна успішно обороняється, на наш бік став весь цивілізований світ, Росія опинилася під градом санкцій та несе величезні втрати на нашій землі, а українці об'єдналися – як ніколи до того. 

До військкоматів вишукуються черги, десятки тисяч людей стають до лав територіальної оборони, аби захищати свої міста та села – свій дім. Серед них і відомі українці – боксер Олександр Усик, лідер української групи "Бумбокс" Андрій Хливнюк, боксер Василь Ломаченко та інші. Серед них тепер і український бізнесмен Геннадій Буткевич. 

Буткевич звернувся і до співробітників компаній "АТБ" та "BGV Group Management", закликавши їх теж ставати на захист України та вступати до лав територіальної оборони:

"Я звертаюся до наших працівників, до своїх колег, до тих, хто бажає і вміє тримати зброю: закликаю вас долучатися до територіальної оборони та захищати те, що так довго ми з вами будували, і те, що кожен із нас так палко любить і цінує. Сьогодні ми, як ніколи, потрібні цій країні, нашим сім'ям, нашим містам.

І щойно перемога буде в наших руках, ми продовжимо з вами інвестувати в нові унікальні проєкти та соціальні ініціативи, проводити міжнародні спортивні змагання й святкувати перемоги, розширювати бізнес та залучати іноземні інвестиції задля економічного зростання країни. Ми обов'язково відбудуємо країну та продовжимо ширити світом славу про неї. Попереду – багато роботи, а сьогодні – оборонятися та боронити, боротися та виборювати".

Як повідомлялося, український чемпіон світу в боксі Олександр Усик вступив до лав територіальної оборони Києва на тлі наступу Росії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: