fbpx
Сьогодні
17:28 27 Лют 2022

Геращенко заявив, що Медведчук втік з-під домашнього арешту. У нього спростували

English version here

Фото Reuters

Народний депутат фракції «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук, підозрюваний у справі про постачання вугілля з окупованого Донбасу, втік з-під домашнього арешту.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Перевірив. Підтверджую. Зрадник України Медведчук втік з-під домашнього арешту. Коли переможемо, знайдемо того суддю, який постановив зняти з нього браслет і ТРО Києва поговорить з ним по душах", – написав Геращенко у своєму телеграм-каналі в неділю.

Він додав: "Зі зрадником Медведчуком буде складніше, якщо його зараз не зловити, то свій залишок життя він проведе у РФ разом з Януковичем. До речі, Медведчук точно знав, що буде повномасштабне вторгнення і тому Оксана Марченко поспіхом втекла з України через Білорусь".

При цьому, за словами адвокатки, Медведчук, підозрюваний у державній зраді, не втікав з країни, а перемістився у безпечне місце.

Про це вона повідомила у коментарі Укрінформу.

"Я підтверджую, що Віктор Володимирович Медведчук не втікав, як це написано, наприклад, у пана Геращенка на сторінці у Фейсбуці, із країни, із Києва. Він був переміщений у безпечне місце, оскільки існує реальна загроза для його життя", – сказала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: