fbpx
Сьогодні
08:40 20 Лют 2022

Україна добре розуміє, що відбувається на наших кордонах, і не реагує на провокації, – Зеленський

Фото: facebook.com/zelenskiy.official

Україна багато років перебуває в напруженій ситуації, але сьогодні ризики зросли через значне скупчення російських військових на наших кордонах. Та українські сили оборони все розуміють і не реагують на провокації

Про це Президент України Володимир Зеленський заявив під час участі у панельній дискусії в межах 58-ї Мюнхенської конференції з питань безпеки, повідомляє Рубрика, посилаючись на пресслужбу ОПУ.

"Ми достатньо послідовні. Ми не реагуємо на будь-які провокації. Ми розуміємо, на що і як реагувати", сказав Глава держави і запевнив, що в Україні немає жодної паніки.

Зеленський заявив, що будь-які звинувачення на адресу нашої держави в обстрілах тимчасово окупованих територій є провокаціями та "чистою брехнею".

"Це просто цинізм такого рівня, що вони самі у себе щось підривають. Не вперше стріляють самі на тимчасово окуповану територію, яку вони контролюють", зазначив він.

Зеленський закликав міжнародних партнерів посилити допомогу нашій країні.

"Посилюйте нашу армію, нашу економіку. Інвестуйте в нашу державу. Якщо боїтеся – відкрийте нам дешеві гроші. Чи є ще така країна у світі, біля кордонів якої така армія, а вона робить реформи?" – зауважив Президент.

Глава держави зазначив, що не може знати про наміри Президента Російської Федерації Володимира Путіна, тому пропонує йому зустріч у будь-якому форматі.

Володимир Зеленський також висловив сподівання, що російський народ не підтримає війну проти українського народу.

Як повідомляла раніше Рубрика, 19 лютого відбувся візит Президента України Володимира Зеленського до Мюнхена (Німеччина) для участі в щорічній безпековій конференції та проведення переговорів, які заплановані на цьому майданчику.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: