fbpx
Сьогодні
11:02 30 Січ 2022

Жителі ОРДЛО можуть отримати віртуальні українські мобільні номери

Жителі ОРДЛО можуть отримати віртуальний номер – це послуга, за допомогою якої можна в будь-якій точці світу придбати український номер телефону і користуватися ним через мобільний Інтернет або Wi-Fi

Про це Східний Варіант повідомляє з посиланням на прес-службу Мінреінтеграції.

Міністерство з реінтеграції тимчасово окупованих територій України підписало Меморандуми про співпрацю з ТОВ "Лайфселл" і ТОВ "Інтертелеком" з питання надання послуги "віртуальний номер" для жителів ОРДЛО.

Віртуальний номер – це послуга, за допомогою якої можна в будь-якій точці світу придбати український номер телефону і користуватися ним через мобільний Інтернет або Wi-Fi і з використанням мобільного додатку навіть за відсутності фізичної SIM-карти.

Мобільний додаток "BiP" від ТОВ "Лайфселл" надає можливість прийому та здійснення голосових і відеодзвінків, а також отримання вхідних SMS-повідомлень за електронною адресою без наявності фізичної SIM-картки.

Детальна інформація за посиланням.

Мобільний додаток "T Phone" від ТОВ "Інтертелеком" надає можливість прийому і голосових та відеодзвінків, отримання та відправки SMS-повідомлень в самому додатку без наявності фізичної SIM-карти.

Детальна інформація за посиланням.

Як підключити віртуальний номер, показано на даних інструкціях.

віртуальний телефон

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: