fbpx
Сьогодні
Фото 16:19 29 Січ 2022

На Луганщині Данська рада за допомогою гранту допомогла зберегти підприємство з виробництва млинців

Фото: DRC

У розпал карантину DRC допоміг підприємцям в Сєвєродонецьку вистояти, надавши грант на розвиток онлайн-майданчика

Про це Східний Варіант повідомляє з посиланням на Данську раду у справах біженців DRC.

Млинці з різними начинками в "БлинаДом": солодкі чи ситні — вибрати можна на будь-який смак у двох закладах Сєвєродонецька.

"За сім років роботи у нас уже сформувалася своя школа, а також вдалося налагодити усі процеси. Люди до нас повертаються знову і знову, бо продукція якісна", каже Олександр, засновник бістро.

Він закінчив академію харчування та торгівлі та весь час займався національним продуктом, навіть коли працював на хлібозаводі. Потім це логічно перейшло у його бізнес, який він започаткував у 2014 році.

Северодонецьк підприємство виробництва млинців

Фото: DRC

"Якщо неможливо працювати офлайн, тоді треба переходити в онлайн, але ми не мали грошей на повноцінний перехід. Грантова підтримка допомогла із цим. Ми зробили сайт, провели фотосесію продукції, придбали оргтехніку, спецодяг для кур'єрів та всі витратні матеріали. Після жорстких карантинів багато з тих, хто замовляв у нас продукцію через інтернет, тепер відвідують заклад самі", розповідає Олександр.

Северодонецьк підприємство виробництва млинців

Фото: DRC

Грант не лише допоміг вистояти бізнесу за часів локдауну, а й зберегти робочі місця. Крім того, зараз сайт допомагає згладжувати години пік: постійні клієнти замовляють смачні млинці на потрібний час і не стоять у черзі.

2В результаті ми від цього теж виграємо", — додає Олександр.

Нагадаємо, що DRC допомагає бізнесам адаптуватися до умов карантину в рамках "Програми економічного розвитку східної України", яку підтримують уряди Швейцарії та Великобританії.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: