fbpx
Сьогодні
13:35 23 Січ 2022

Завдяки індустріальним паркам Україна може отримати від $2,5 млрд, - Шмигаль

Визуализация проекта парка Почайная от Команды архитекторов NEXT SPACE architectural team. Источник: https://hmarochos.kiev.ua/

Прем'єр міністр Денис Шмигаль заявив, що за прогнозами урядових експертів та незалежних аналітиків, завдяки розвитку індустріальних парків Україна може отримати від 2,5 мільярдів доларів додаткових інвестицій

Про це він написав у Facebook, повідомляє ЕП.

За його словами, коли механізм індустріальних парків запрацює, процедура включення буде проходити "максимально швидко та бізнес-орієнтовано".

"Індустріальні парки стали ефективними точками зростання для економік Польщі, Чехії, Туреччини, Південної Кореї, і ми плануємо використовувати найкращий досвід цих країн, аби вони запрацювали і в Україні", – заявив прем'єр.

Нагадаємо, що уряд планує побудувати інфраструктуру для 25 індустріальних парків до 2024 року, для цього підготували до другого читання відповідний законопроєкт.

Верховна Рада ухвалила у першому читанні зміни до Закону України "Про індустріальні парки", що передбачають впровадження низки стимулів для залучення інвестицій в індустріальні парки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: