fbpx
Сьогодні
Фото 18:55 11 Січ 2022

Біля адмінмежі з Кримом гранатометники ЗСУ проводять бойові стрільби

Фото: facebook.com/JointForcesCommandAFU

В угрупуванні військ, яке підпорядковане Командуванню об'єднаних сил ЗСУ та виконує бойові завдання на адмінмежі з тимчасово окупованою АР Крим, свою майстерність вдосконалюють розрахунки станкових автоматичних гранатометів АГС-17.

Про це повідомляє пресслужба командування Об'єднаних сил.

Заходи відбуваються з виконанням практичних дій з бойовою стрільбою в умовах максимально наближених до реальних подій.

Тренування розрахунків АГС-17

Фото: facebook.com/JointForcesCommandAFU

«Тренування гранатометних розрахунків автоматичного гранатомета станкового АГС-17 відбувається в обстановці, що максимально наближена до ведення сучасного бою. Навчання мають на меті сформувати у військовослужбовців навичок виявлення та ідентифікації цілей, визначення їхніх характеристик, а також оцінювання результатів стрільби», – повідомив командувач об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Тренування розрахунків АГС-17

Фото: facebook.com/JointForcesCommandAFU

За словами командувача, кожен військовослужбовець має усвідомлювати свій алгоритм дій. Зокрема, ведення прицілювання, визначення моменту пострілу, а також здійснення пострілу поодинокою гранатою або чергою гранат.

Наєв також повідомив, що під час тренувань на одному з полігонів бойової підготовки військовослужбовці відпрацьовують вправи з ведення вогню по нерухомих та рухомих цілях як зі заздалегідь підготовленої позиції, так і після раптової зміни позиції. Виконання бойових вправ відбувається як вдень, так і вночі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: