fbpx
Сьогодні
Фото 21:32 11 Лис 2021

Збірна України з футболу зіграла з Болгарією з рахунком 1:1

Фото: getty images

Збірна України з футболу у товариському матчі зіграла внічию з командою Болгарії. Зустріч на одеському стадіоні "Чорноморець" завершилась із рахунком 1:1.

Вдень 11 листопада на арені виникла невелика пожежа, яка ніяк не завадила проведенню самої гри, пише Обозреватель.

Вперше під керівництвом Петракова команда вийшла на поле у 4 захисники.

Вже на 35-й секунді Зінченко міг відкривати рахунок. Також як і у грі Євро-2020 зі шведами, футболіст "Манчестер Сіті" пробив по воротах, але надто неточно.

Збірна України з футболу6

Фото: getty images

Обидві команди демонстрували швидкий футбол. М'яч не затримувався в центральному колі, і небезпечні моменти створювалися то бiля одних, то бiля інших воріт.

Найгостріші атаки виходили у наших футболістів, водночас на вістрі щоразу опинявся саме Зінченко.

За кілька хвилин Ярмоленко на швидкості пройшов двох захисників і в класичному стилі знайшов передачею Олександра. Той не зміг підлаштуватися під удар і влучив у голкіпера.

Збірна України з футболу1

Фото: getty images

Правий фланг українців явно перевершував опонентів, де Ярмоленко або Тимчик розірвали суперника. Добик на 14-й хвилині забив гол, але зробив це з офсайду.

Ближче до середини тайму дедалі більше вимальовувалася перевага господарів. М'яч практично не залишав половину поля болгар, а кожен стандартний розіграш у "жовто-синіх" завершувався небезпекою біля воріт Михайлова.

Збірна України з футболу1

Фото: getty images

Захопившись нападом (володіння м'ячем 71%/29%), на 35-й хвилині Україна пропустила нелогічний гол. Болгарський голкіпер вибив м'яч далеко в поле, Матвієнко у спробі невдало вибити круглий снаряд, запустив свічку. У штрафному майданчику Радослав Кирилов поборовся із захисником і пробив повз Бущана.

Після перерви українці кинулися відіграватись. Зінченко влучив у штангу, а за кілька хвилин Малиновський забив у кут, але зробив це зі становища поза грою.

Збірна України з футболу1

Фото: getty images

Тиск наших футболістів був абсолютним. Команда постійно атакувала і била у ворота, але м'яч вперто не йшов у ворота. І Яремчук та Малиновський били з відмінних позицій, але чудово грав Вуцов, який замінив Михайлова.

На 67-й хвилині Ярмоленко забив третій гол, який також скасували через офсайд.

Збірна України з футболу1

Фото: getty images

Петраков явно не хотів поступатися болгарам, намагаючись посилити гру замінами. На 78-й хвилині Олександр Васильович замість Малиновського випустив Гармаша, проте через дві хвилини гол забив не він, а Степаненко.

Хавбек "Шахтаря" невідпорним ударом під стійку зробив рахунок 1:1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: