fbpx
Сьогодні
16:16 26 Жов 2021

Справа Гандзюк: активісти заявили, що адвокати Мангера затягують час

Адвокати Мангера затягують час, чекають, коли прокурора у справі Каті Гандзюк переведуть у САП.

Про це повідомили активісти зі спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?", передає Рубрика.

"Тому зірвали відразу 2 заздалегідь запланованих засідання: 26 та 27 жовтня. Офіційна причина: зайнятість в інших судових засіданнях. Всіх адвокатів, а їх у Мангера щонайменше 5. При тому, що дати судів затверджували ще на початку вересня. І тоді всім п'ятьом вони підходили.

Але. Ми знаємо реальну причину. Абсолютно в стилі захисників вбивць Каті Гандзюк. Нинішнього прокурора у справі – Андрія Синюка мають призначити до САП. Андрій Синюк – провідний прокурор у справі з 2020 року і саме він представляє обвинувачення в суді. Саме він вів досудове розслідування і передавав справу до суду. Саме він може ловити адвокатів на брехні в "режимі реального часу" і не давати вводити суд в оману.

Відповідно після переведення Синюка в САП в генеральній прокуратурі не лишається нікого, хто знає справу Каті і може від прокуратури опонувати вибрикам адвокатів Мангера і Левіна. Звісно це на руку захисту Мангера і Левіна. Адже їхня стратегія на 90 % будується на брехні. Тому вони затягують і намагаються максимально відтягнути розгляд справи, до моменту, коли лапшу з вух судді зможе знімати лише сторона потерпілих. А прокурор буде лише мямлити "не можу знати, Ваша честь", "мені треба це уточнити, Ваша честь".

Це вже не вперше ми бачимо їхні тупі відмовки про "незручно їздити", "інші справи" та "обставини непереборної сили". Звичайно, це не дуже корелюєтся з тим, що і адвокати Мангера, і адвокати Левіна завжди багато говорять про якісь важкі хвороби своїх підзахисних, які не дають їм і дня зайвого сидіти в СІЗО. Мабуть, їхні хвороби трохи відступають, коли треба затягнути справу", – йдеться у повідомленні.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: