fbpx
Сьогодні
17:28 01 Вер 2021

Нардеп-"слуга" Трухін вперше прокоментував ДТП зі своєю участю

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Трухін вперше прокоментував ДТП зі своєю участю. Він заявив, що проходить амбулаторне лікування після ДТП і максимально сприяє поліції у розслідуванні.

Про це Трухін заявив у коментарі Інтерфакс-Україна.

"Так, я дійсно був на місці аварії. І не збирався цього приховувати – ні тоді, ні зараз. Під час аварії сильно вдарився головою. Працівники швидкої допомоги, які прибули на місце події, діагностували закриту черепно-мозкову травму і гіпертонічний криз", – сказав він.

Трухін зазначив, що одразу після аварії він повідомив про ДТП соратникам у партії "Слуга народу".

За його словами, він надав усі необхідні документи поліції та максимально сприяв їй у зборі інформації про аварію.

Трухін зауважив, що водії усіх автівок після ДТП здали тест на драгері, і у жодного з них рівень алкоголю в крові не перевищував норм.

"Наскільки я знаю, тяжкої травми ніхто не отримав. Я не підтримую звʼязок з постраждалими, але, в разі необхідності, звичайно, готовий надати їм будь-яку допомогу і підтримку. Сам я зараз проходжу амбулаторне лікування і дуже просив би зрозуміти, що найближчим часом не готовий до зайвої публічності", – каже він.

Трухін також прокоментував прохання до ЗМІ видалити новини про його участь у ДТП, зазначивши, що заперечує причетність до цього і "здогадується про замовників".

Довідка

Народний депутат від фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Олександр Трухін 23 серпня начебто спричинив дорожньо-транспортну пригоду на Бориспільській трасі при в'їзді в Київ. Внаслідок ДТП постраждали шестеро людей, серед яких двоє дітей, а також голова Комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник Роман Лишень.

За кілька днів після ДТП деякі ЗМІ почали видаляти опубліковану про це інформацію. Здебільшого вони аргументували свої дії комерційними пропозиціями від невідомих осіб.

31 серпня процесуальний керівник у справі щодо ДТП за імовірної участі Трухіна доручив подальше розслідування цієї події слідчим Державного бюро розслідувань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: